26 Eylül 2017 Salı

Evde İş Yapmak İsteyen Herkes Buraya!

Evde iş yapmak isteyenler için açtığım yeni blogumdan herkese merhaba arkadaşlar. Bu blog üzerinden evde iş imkanları başta olmak üzere, evden yapılabilecek bir çok iş metotu hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. Sizden ricam, blogu takibe alıp yeni yayınlarımı ücretsiz olarak almanızdır. Bunun için sitenin sağ tarafında yer e-bülten kayıt kısmından faydalanabilirsiniz.

En İyi Evde İş İmkanı Nedir?

Hiç şüphesiz en iyi evde iş imkanı internet üzerinden yapılan iştir diye düşünüyorum. Çünkü evde yapılabilecek bir çok iş modeli olmasına rağmen, en güzeli ve en temizi bilgisayar başında bir takım çalışmalar yapılarak olandır bence. Çünkü diğer türlü bir çok seçenek olmasına rağmen, hem getirileri düşük olduğu hem de çok fazla yorucu olduğu için pek tercih edildiği söylenemez.

Örnek verecek olursak, evimizde yapabileceğimiz çok fazla fason iş vardır. Bunların başında tekstil sektörü başı çekmektedir. Çünkü tekstil neredeyse dünyanın hemen hemen her tarafında çok fazla şekilde işlenip müşteri bulan bir sektördür. Bu yüzden en kolay ulaşılabilen sektör olmasının yanı sıra en düşük olmaya aday olabileceğini söyleyebilirim. Mesela günümüzde 100 adet pantolon iplik vb. fazlalıklarını kesme işlemine sadece 10 TL civarı verilmektedir. Yani pantolon başına 0,10 TL gibi bir oran düşmektedir. Oysa günde ortalama 100 - 200 ziyaretçisi olan basit bir blog sahibi olsa bu kişi, bu 10 TL'yi hiç bir şey yapmadan kazanabilir...

Evde İş Yapmak İçin Hangi Yöntemi Kullanmalıyız?

Şahsen evden iş yapmak için ilk tercihim olan Affiliate Marketing Sistemini kullanmanız her zaman sizin yararınıza olacağı düşüncesindeyim. Akabinde ise blog yazarlığı, Google AdSense vb. çeşitli reklam ağları üzerinden gelen kazançları tercih edebilirsiniz.

Şimdi bu saydıklarımı kısaca açıklamaya çalışalım...

Affiliate Marketing Nedir, Evden Nasıl Yapılabilir?

Affiliate marketing neredeyse 10 yıldan fazla bir süredir Türkiye'de uygulanmaya, tanıtılmaya çalışılıyor. Bu eğitimi veren çeşitli siteler olsa da bir çoğu amatör olarak bu işi yapmaya çalışıyor. Affiliate marketing sistemini öğrenebileceğiniz en iyi kaynakların başında OnlineDarphane ve GooMass eğitimleri geliyor. OnlineDarphane Eğitimleri piyasanın en eskilerinden, bu eğitimle birlikte A'dan Z'ye affiliate yani satış ortaklığı sistemini öğrenebilirsiniz.

Burada kısa bir özet geçmek gerekirse, ağırlıklı olarak dijital ürünlerin satıldığı bir site düşünün. Bu siteye kayıt olup, onlarca - yüzlerce ürüne ücretsiz şekilde ortak olup, sattığınız her ürün üzerinden %70'e varabilen komisyonlar kazanabileceğinizi düşünün. Olay kısaca bu şekilde özetlenebilir arkadaşlar. Bunun dışında ortaya bir ürün çıkartıp, ürününüzü yine bu satış ortaklığı ağlarından herhangi birisine ekleyip binlerce satış ortağı tarafından satılmasını sağlayabilirsiniz.

Burada anlatılanlar laf yani sözde çok güzel şeyler, kulağa hoş gelen şeyler ama iş icraata geldiğinde maalesef olaylar değişiyor. Çünkü Türkiye'deki insanlara günde bir kaç saat çalışmak zor geliyor. Bu yüzden her Türk insanı gibi armut piş ağzıma düş istediğimiz için maalesef bu konuda başarısız oluyor. Bu konu hakkında zaman zaman kendime de kızıyorum. Evde oturup amansızca film izlemek yerine internette yapabileceğim bir çok şey olmasına rağmen film izlemek daha cazip geldiği için, evde iş yapmak yerine o değerli vaktimi boş beleş şeylerle maalesef öldürdüğüm zamanlar oluyor. Bu konuda kendime her ne kadar defalarca söz versem de zaman zaman bu sözümün dışına çıkabiliyorum. Affiliate marketing ile çok başarılı kazançlar elde edilebilir, yeter ki ciddi anlamda bir şeyler kazanılmak, yapılmak istensin.

Blog Yazarlığı Nedir ve Evden İşten Nasıl Yapılabilir?

Şu an benim yaptığım şey aslında blog yazarlığı oluyor arkadaşlar. Bu blog aracılığı ile Google AdSense gelirleri, tanıttığım ürünlerle satış ortaklığı gelirleri, verdiğim çeşitli mesajlarla çeşitli reklam gelirleri elde etmeyi amaçlıyorum. Bunu sizde kolaylıkla yapabilirsiniz, ihtiyacınız olan tek şey nasıl yapılacağı konusunda ciddi bir eğitim...

İnternetten blog yazarak para kazanmak bir çok kişi tarafından uygulanıyor. Geçmişi en az affiliate marketing hatta daha da eskilere dayanıyor diyebilirim, hatta internetin ilk kullanıldığı günlerden bu yana olduğu düşüncesindeyim. Çünkü internet zaten bir para kaynağı olduğu için, insanları herhangi bir yere göndererek, yönlendirerek dahi ciddi paralar kazanabilirsiniz.

Evde iş yapmak için en çok tercih ettiğim yöntemlerden birisidir blog yazarlığı. Eskiden ücretsiz hosting veren firmalar aracılığı ile üç beş sayfalık siteler yani bloglar açıp yapmaya çalışırdım bu işi. Şimdilerde ise, sayısını net olarak bilemediğim yığınla ücretsiz blogum ve profesyonel olarak hazırladığım blog sitelerim ile yapmaya çalışıyorum.

Google'ı Kullanarak Evde Nasıl İş Yapılabilir?

Google demek internet, internet demek ise Google demektir bana göre. Google'ın yani arama motoru olmayan bir internet düşünsenize, düşünemezsiniz çünkü internette mutlaka bir şeyler arayacak ve mutlaka bir şekilde o arama motoru kurulacaktır. Ve öyle de oldu, Google 4 Eylül 1998'de kuruldu ve şu an tüm interneti yönetmeye çalışıyor.

Google aracılığı ile AdSense ve AdWords yardımıyla çok çeşitli alanlarda gelirler elde edebilirsiniz. Örneğin ben blog üzerinden AdSense reklamları ile gelir elde etmeyi hedefliyorum. Başka bir blog için de AdWords yardımıyla hizmet satmaya çalışıyorum. Farklı bir blogum ile çeşitli SEO çalışmaları yaparak ürün satmaya çalışıyorum. Aslında biz internetten değil, Google üzerinden para kazanmaya çalışıyoruz dersek çok daha yerinde bir ifade olacağı düşüncesindeyim. Çünkü bir kez daha söylüyorum ki Google demek internet demektir...

Evde İş Yapmak İçin Sonuç!

Kıymetli dostlarım, değerli ziyaretçilerim tüm bunları neden yapıyorum biliyor musunuz? Çünkü internetten para kazanmak bizim ruhumuza işlemiş durumda, Google'dan para kazanmak bizim için bir yaşam tarzı haline gelmiş durumda ve artık en önemlisi de her şeyi kızım için yapmaya çalışıyorum! Ne demek istediğimi kızınız olduğunda anlayacaksınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder